Återbetalning

Om användaren är missnöjd med tjänsten har de rätt till full återbetalning.

För att vi skall kunna återbetala hela summan måste användaren/kunden begära detta inom 48 timmar från och med köpet.

• Användaren bör beskriva missnöjet.
  • Användaren skall ha ett giltigt skäl till återbetalningen.
  • Användaren skall ha en Bitcoin adress för att ta emot återbetalningen.

Vi betalar inte ut några pengar till ditt bankkonto, swish eller något liknande.

När du betalar för vår tjänst går dina pengar genom en Bitcoin växel, vi får alltså inte in några SEK utan Bitcoin.

Vid återbetalning kan vi enbart återbetala med BITCOIN.
För att ansöka om återbetalning vänligen klicka här: https://blueocean-iptv.com/aterbetalning/