VPN – Instruktioner

Börja med att ladda ner applikationen ”Downloader”
Du finner appen i Google Play eller skriv in följande länk i webbläsaren för att ladda ner den.
(Länken publiceras inom kort..)

1. Starta appen Downloader
  2. I appen Download klistra in länken som du har fått från oss på den email, länken bör ”https://bit.ly/DOLD”
    Appen finns på Google Play under namn ”OpenVPN Connect” eller ”OpenVPN for Android”
Tryck på GO och Spara filen på din enhet.
  1. Skriv in följande länk för att ladda ner vpn klienten:
    https://bit.ly/2MNoUW6
  2. Installera appen, detta är en app som skall ha igång din VPN tunnel hela tiden. (Du kan välja att använda VPN i specifika applikationer så som IPTV Smarters eller IPTVExtreme Pro
  3. Starta appen OpenVPN for Android
  4. Tryck på ”+” i högra hörnet
  5. Tryck på ”Import”
  6. Välj filen som du laddade ner du finner den under mappen ”Downloader”
  7. Efter att du har valt filen så klickar du på den för att ansluta till tunneln. Du kommer behöva logga in, titta på ditt mail.
Klicka på ”blueoceaniptv-vpn”
Fyll i det som du har fått på mail från oss.
Bocka i ”SAVE PASSWORD”
OBS! Inte det som du har på din M3U länk utan detta finns som separat mail!

Efter att du har skrivit in korrekt information du så bör du ser något som bilden nedan.

Du är nu ansluten till VPN

Gå nu till inställningar i OpenVPN appen

Titta längre ner och tryck på ”Default VPN”
Välj Blueocean-vpn.

Tryck på Connect on Boot.

Detta betyder att din box / enhet kommer alltid att ansluta till VPN!

När du är ansluten så bör du se följande i notis fältet:

Detta indikerar att du är ansluten samt att du skickar och tar emot data.

Du kan nu lämna appen, men stäng inte ner det helt utan gå till ”HEM” och sedan välj den appen du använder till IPTV.

Om du använder IPTV Smarters så gör följande:

1. Starta appen
  2. Gå in till den proflien du brukar använda eller lägg till ny profil.
  3. Väljer du att lägga till ny profil så kan du genast peka till VPN filen

4. Tryck först på ”Connect VPN” och fyll sedan i allt annat.
5. Add certificate
6. Välj File och sedan Browse
7. Välj internal storage > Downloader > blueoceaniptv-vpn.opvn
8. Välj sedan filen och Logga in här sparas allt automatiskt
9. Nu kommer denna app att använda sig utav VPN du gör liknande på appen XCIPTV

Vi rekommendera att du har VPN på hela boxen om du inte använder boxen för något annat, du kan alltid ansluta eller bryta anslutningen vid användning av något annat än IPTV.

IPTVExtreme har ett lättare sätt att sätta in VPN, du går in på deras hemsida.

https://iptvextreme.eu/
Gå länge ner på sidan till ”VPN Profile”

Skriv din MAC Adress, sätt ett namn för VPN t.e.x. Blueoceaniptv-vpn
Välj VPN filen / du kan ladda ner den till din dator genom att klistra in länken i webbläsaren.
Fyll i Username och Password
Bocka i ”Enable Profile for all Playlists”
Authentication File välj ”Auto”
Tryck på Save Profile
Du kommer automatiskt att ansluta till VPN när du startar appen IPTVExtreme!