Blue Ocean IPTV - Policy

Vilka är vi?

Vår hemsida är: http://blueocean-iptv.com.

Vilka personuppgifter samlar vi in?

Konto

Vi samlar in uppgifter så som namn, e-postadress samt din IP adress. Dessa uppgifter finns lagrade hos oss tills du begär att ta bort ditt konto eller väljer att avsluta abonnemang.

Dina uppgifter finns lagrade på vår server och syns enbart för oss administratörer. Inga uppgifter har eller kommer att läcka ut från vår hemsida.

För att skydda våra kunders uppgifter så gör vi ständigt uppdateringar på våra serverar. Vi informerar våra kunder när något skall hända eller om något har hänt.

Kommentar

När en besökare lämnar en kommentar samt resonerar en produkt så loggas din IP adress samt ditt Namn och e-postadress.

Media

Om du har laddat upp någon fil, bifogat något e.t.c så lagras detta upp till 1 år, du kan alltid begära att vi tar bort all data du har skickat in.

Formulär

Uppgifter du har skrivit in i olika formulär, allt från en beställning till att du har kontakt oss i chatten eller fyllt i formulären för att felanmäla kanaler eller prenumererat på nyhetsbrev.

Uppgifter vid beställning lagras upp till 1 år.
Uppgifter från formulär lagars beroende på formulär upp till 3 månader (gäller ej vid prenumeration)

Cookies / kakor

Om du lämnar en kommentar så kommer dina ”kakor” att spara dina uppgifter så som ditt Namn, e-postadress och IP adress, kakor finns sparade på din dator/webbläsaren i 1 år.

När du loggar in kommer vi också att ställa in flera cookies för att spara din inloggningsinformation och dina skärmvisningsalternativ. Inloggningscookies varar i två dagar och cookies för skärmalternativ varar i ett år. Om du väljer ”Kom ihåg mig” fortsätter din inloggning i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto tas inloggningskakorna bort

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en ytterligare cookie att sparas i din webbläsare. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och anger bara post-ID för artikeln du just redigerat. Det löper ut efter en dag.

Inbäddade koder på hemsidan så som ”Google Analystic” och ”Tawk”

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (t.ex. videor, bilder, artiklar, etc.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig på exakt samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in data om dig, använda cookies, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med det inbäddade innehållet, inklusive spåra din interaktion med det inbäddade innehållet om du har ett konto och är inloggad på den webbplatsen.

Analytics

Vi använder Google Analytics för att analysera trafiken på hemsidan, Google lagrar uppgifter så som, IP adress, enhet, webbläsaren,

Vem delar vi din data med?

Ingen. Din data är 100% säker och ingen annan har uppgifter om dig.

Hur länge lagrar vi dina uppgifter?

Om du lämnar en kommentar behålls kommentaren och dess metadata på obestämd tid. Detta är så att vi kan känna igen och godkänna alla uppföljningskommentarer automatiskt istället för att hålla dem i en modereringskö.

För användare som registrerar sig på vår webbplats (om någon) lagrar vi också den personliga informationen de tillhandahåller i sin användarprofil. Alla användare kan när som helst se, redigera eller radera sin personliga information (förutom att de inte kan ändra sitt användarnamn). Webbplatsadministratörer kan också se och redigera den informationen.

Vilka rättigheter du har över dina uppgifter

Om du har ett konto på den här webbplatsen eller har lämnat kommentarer kan du begära att få en exporterad fil med de personuppgifter som vi har om dig, inklusive all information du har gett oss. Du kan också begära att vi raderar alla personuppgifter som vi har om dig. Detta inkluderar inga uppgifter som vi är skyldiga att förvara för administrativa, juridiska eller säkerhetsändamål.

Var skickas din data?

Besökarkommentarer kan kontrolleras via en automatisk spammdetekteringstjänst.

Dina kontaktuppgifter.

Dina kontaktuppgifter lagras på ett säkert sätt som ingen annan utom 1 person har åtkomst till.

IPTV Dashboard.

Din IP adress lagras i realtid för att förebygga fusk samt erbjuda bättre support. IP adressen försvinner när du inte ser på ”tv”.

Hur vi skyddar dina uppgifter?

Vi har en stark brandvägg som skannar hela hemsidan, brandväggen låser även ut vissa personer som försöker ”spamma” inloggningar.

Vi har separata servers för hemsidan, e-postadress och IP-TV tjänsten.

Vilka tredje parter vi får data från?

Vi får in uppgifter från ”Google Analystic” och ”Tawk”
– Google Analystic samlar in data så som vilken enhet du är ansluten ifrån samt vilket land, webbläsare och i vissa fall kön, detta kan du styra genom att logga ut från ditt Google konto när du surfar på internet. Vi analyserar data för att kunna marknadsföra tjänsten.
– Tawk är vår support plugin, denna plugin hjälper oss att assistera kunder i realtid genom att chatta med kunden, tawk lagrar IP adress, land, enhet samt webbläsare. Uppgifterna lagras i realtid och tas bort efter antal (6) månader.

Återbetalnings policy.

Om användaren är missnöjd med tjänsten har de rätt till full återbetalning.

För att vi skall kunna återbetala hela summan måste användaren/kunden begära detta inom 48 timmar från och med köpet.

• Användaren bör beskriva missnöjet.
  • Användaren skall ha ett giltigt skäl till återbetalningen.
  • Användaren skall ha en Bitcoin adress för att ta emot återbetalningen.

Vi betalar inte ut några pengar till ditt bankkonto, swish eller något liknande.

När du betalar för vår tjänst går dina pengar genom en Bitcoin växel, vi får alltså inte in några SEK utan Bitcoin.

Vid återbetalning kan vi enbart återbetala med BITCOIN.
För att ansöka om återbetalning vänligen klicka här: https://blueocean-iptv.com/aterbetalning/

Other Articles